woensdag 20 mei 2015

Review enige echte kleurposter



Als liefhebber van het kleuren van mandala's ben ik enorm blij met de mandalakleurposters van BBNC, wat zijn die gaaf zeg! Met een afmeting van 60 x 60 cm zijn ze echt een uitdaging. Ik heb gekozen voor een mandala uit de groene koker en ben er heerlijk mee aan mijn secretaire gaan zitten zodat ik mijn kunstwerkje niet steeds hoefde te verplaatsen en hij verder niemand in de weg kon liggen. Ik besloot om hem in te kleuren met Bic viltstiften, en daar heb ik geen spijt van gekregen. Het papier is dik en glad en kleurt daardoor prima, het droogt vrijwel vlekkeloos op. Mijn ervaring is dat dit wel eens anders is met goedkope viltstiften.





Omdat de mandala groot is en ik de kleurencombinatie in de goede volgorde wilde aanhouden moest ik soms wel goed opletten niet de fout in te gaan, want eenmaal met viltstift ingekleurd is dit moeilijk te corrigeren.  Mijn 16 jarige dochter heeft ook een stukje meegekleurd, dat was erg gezellig. Als je van samen kleuren houdt is deze mandala dan ook ideaal.





Met veel plezier, geduld en concentratie heb ik de mandalaposter ingekleurd, hij heeft me veel voldoening gegeven en ik ben erg blij met het resultaat. Ik ben zelfs op het moment met een tweede poster bezig in kleuren die goed in mijn interieur passen. Als deze klaar is, wil ik hem inlijsten en ophangen boven mijn secretaire (kleurhoekje).


donderdag 14 mei 2015

Sabine Design




Kom je ook eens kijken op de facebookpagina van Sabine Design, daar staan een aantal van mijn zelfgemaakte kleurplaten. Delen/sharen = lief

https://www.facebook.com/pages/Sabine-Design/875981452440809?ref=bookmarks


De kleurambassadeurmiddag van BBNC

Op 6 mei was het dan zover, de eerste bijeenkomst van kleurambassadeurs van uitgeverij BBNC in Amersfoort. Wat leuk om iedereen bij elkaar te zien, echt elke provincie van Nederland was vertegenwoordigd volgens mij. We werden hartelijk ontvangen met koffie en thee en er werd het een en ander uitgelegd, o.a wat er van ons als kleurambassadeur wordt verwacht. Na de gezamelijke lunch kregen we een workshop van Julia Woning, zij maakt o.a de ontzettende leuke Dikke Dames schilderijen.





De bedoeling was om een kleurplaat die zij speciaal ontworpen had voor deze dag, af te maken door te tekenen/kleuren. Door het gezellige geklets aan onze tafel is deze natuurlijk niet afgekomen, dus heb ik dit vandaag nog gedaan.






In september komt dit leuke kleurboek uit van Julia Woning, ik kijk er nu al naar uit.




Aan het einde van de gezellige middag waar ik een aantal leuke, lieve mensen heb leren kennen kregen we ter afsluiting nog een hapje en drankje. Ik kan niets anders zeggen dat het een leuke, leerzame en goed verzorgde dag is geweest, dank daarvoor BBNC!


Als klap op de vuurpijl kregen we een supermooi kleurpakket mee waarvoor we de reviews gaan doen. Verwacht wordt dat ik gemiddeld eens per maand iets ga reviewen ... dat komt helemaal goed!





zondag 12 april 2015

Kolibrie


Een plaat van Pinterest ingekleurd met Bruynzeel Expression colour en pastelkrijt.